Nakon što je Gradsko vijeće izglasalo i odlučilo se za kupnju TUP-a, ekipa iz Tupa Facebook objavom osvrnula se razvoj situacije. Njihov status prenosimo u cijelosti:

Zar je moguće?!
Jest, moguće je…
TUP je naš! TUP je vaš!
Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća gradska tvrtka je odlučila kupiti društvo TUP, a stalo se u obranu ideje transformacije stare tvornice u, između ostalog, kreativnu urbanu četvrt opisujući takvu praksu kao nešto što se odvija u pametnim gradovima fokusiranim na održivost.

Hvala dosadašnjem vodstvu TUPa na razumijevanju i pruženim prilikama!
Hvala svima vama koji su nas podržali dolaskom i sudjelovanjem na aktivnostima!
Hvala svima koji su sudjelovali u stvaranju ideje TUP urbane četvrti!
Hvala Grad Dubrovnik što ste prepoznali ovu ideju i izglasali DA za kupnju TUPa!
Hvala Mato Frankovic što ste imali sluha i volje za naći se s mladim poduzetnicima i što ste prepoznali potencijal TUP urbane četvrti! Ovim činom ste dokazali kako lokalna vlast ipak može imati na pameti interes lokalne zajednice!
Hvala Srđ je grad što ste nas podupirali od početka! Savjetima, lobiranjem, dokazivanjem vrijednosti TUP urbane četvrti, jednostavno govoreći – onim što najbolje radite, borbom za javni interes!

Hvala lokalnim medijima koji su stali iza ove ideje i podupirali izvještavanjem!
Bacite pogled na otvorenu nedjelju u TUPu, manifestaciju namijenjenu lokalnom stanovništvu, od građana za građane, koja bi uskoro mogla postati nešto uobičajeno!
Vidimo se ekipa! Idemo proslavit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here