U prometnoj nezgodi koja se dogodila sinoć na Babinom kuku, teško je na pješačkom prijelazu ozlijeđen naš sugrađanin Andrija Seifried, poznati “kulturnjak” i kolekcionar. Na Seifrieda je sinoć oko 20.10 sati na pješačkom prijelazu u Ulici Iva Dulčića naletio motor, te je hospitaliziran zbog teških tjelesnih ozljeda. Zadobio je teške prijelome koljena i ruke, a obavljen je čitav niz pretraga kojim će se utvrditi ima li ikakvih unutarnjih ozljeda.

U policiji nam potvrđuju kako je sinoć došlo do prometne nezgode kada je motocikl kojim je upravljao 21-godišnji vozač naletio na pješaka koji je bio na označenom pješačkom prijelazu. Prilikom nezgode i vozač motora i pješak su pali na tlo. Motociklist je prošao bez ozljeda, dok je pješak zadobio teške tjelesne ozljede, te je zadržan na liječenju u dubrovačkoj općoj bolnici.

Protiv mladog motocikliste je podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nezgode.

Nakon ovakvih traumatičnih iskustava koje dožive sudionici u prometu može se jedino pozvati na oprez i strpljenje, te veliku pažnju u prometu, a našemu Andriji želimo brz oporavak i povratak u društveni život Grada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here