Croatia Airlines, Zračna luka Dubrovnik i putnička agencija Obzor putovanja danas u uspostavili zajednički centar za putovanja u Zračnoj luci Dubrovnik. Na svečanosti su nazočili direktor sektora komercijalnih poslova ZL Dubrovnik Ivan Maslać, direktor komercijalnih poslova CA Slaven Žabo i direktorica Obzor putovanja Silvana Turčić.

Zahvaljujući sinergiji svih sudionika i komplementarnim djelatnostima, u ZL Dubrovnik zajednički je osigurano mjesto na kojem se mogu rezervirati i kupiti zrakoplovne karte za letove nacionalnog avioprijevoznika u domaćem i međunarodnom redovitom prometu, a na kojem se istodobno distribuiraju i putnički aranžmani, što sve zajedno predstavlja dodatno unapređenje usluge putnicima Dubrovačko-neretvanske županije.

“Travel centar bi s radom počeo raditi sutra, fizički je smješten gdje je poslovnica Croatia Airlines”, rekao je Ivan Maslać.

Povodom otvorenja zajedničkog centra Croatia Airlines putnicima sljedećih 15 dana žiteljima županije će se osigurati 20 posto popusta na sve izravne letovi iz Dubrovnika u ovogodišnjem ljetnom redu letenja, istaknuo je Žabo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here