“Tajne stare kuće u Beterini” naziv je događaja koji će se održati 8. i 9. srpnja s početkom u 19.30 sati na taraci ljetnikovca Bettera u Mlinima. Riječ je o dva ista programa u organizaciji Općine Župa dubrovačka, TZO Župa dubrovačka, hotela Astarea i udruge Kurenat koji se održavaju u četvrtak i petak zbog ograničenog broja posjetitelja.

Ulaz je besplatan uz prethodnu najavu uredu TZO Župa dubrovačka na telefon 020/486-254 ili osobno svakim radnim danom  od 8 do 14 sati.

Događaj je humanitarnog karaktera i kroz prodaju knjiga i dobrotvorne priloge skupljat će se novčana sredstva za našu sumještanku Ivanu Štajduhar koja se trenutno nalazi na liječenju.

PROGRAM:

– predavanje o ljetnikovcu Bettera

– promocija hrvatskog i engleskog izdanja knjige „Treći ključ“ čija se radnja velikim dijelom odvija na ovom povijesnom lokalitetu

– predstavljanje programa „Šetnje kroz povijest Mlina“ – organizirani obilasci lokacija sa zanimljivim pričama iz povijesti mjesta uz poseban naglasak na događaje, mjesta i osobe koji se spominju u knjizi „Treći ključ“

– glazba uživo: četvrtak Nevia Miloslavić – flauta, petak – klapa Subrenum

– degustacija vina vinarije Zoro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here