Sve je u ovom svijetu podložno promjenama, novo vrijeme, novi trendovi. Kakvi su noviteti u božićnim dekoracijama, pitali smo u malom cvjetnom ateljeu Cvijet by Kike, kreativnu i maštovitu vlasnicu Kristinu Skvrce. Kike kaže kako je ovogodišnji trend u stvaranju božićnog ugođaja, dostupan svakome. Pa, poslušajmo je.

Druga godina pandemije ostavlja svoj trag i na trendovima i stilovima dekoriranja u božićnoj dekoraciji. Nikako ne želim zvučati pesimistično, jer nije prilika, ali sasvim je sigurno da smo u zadnje dvije godine promijenili način života, boravimo više u svojim kućama i stanovima, u intimnim okruženjima koja uređujemo s nostalgičnim rukopisom na neka vremena ležernosti, opuštenosti, blještavila, željni da sva osjetila uživaju….kao i uvijek doza kiča i blještavila je poželjna, ali ovaj put sve je više glamura zamotanog u velvet, vade se stari komadi kristala, svijeće i lampice trepere, stvarajući ugođaj nekog finog restorana u kojeg nismo pošli…

Interijeri u kojima boravimo postaju naše mirne oaze u kojima volimo da sva osjetila uživaju, pa tako miris zimzelena, cimeta i ljutih naranača su uvijek trendi. Najosvješteniji od nas, sigurno će potvrditi da je najveći trend recikliranje….što ne zvuči kao tek puka fraza, kad raspakirate svo svoje blago božićnih dekoracije, skupljano godinama, zabavljati će vas nova dimenzija i nostalgičnost starih ukrasa, a nakon uređenog interijera sreća će biti višestruka. Sve boje su dozvoljene, ali crvena ne napušta tron nikad, ipak je to dobitna kombinacija s kojom ne griješite. Budite sretni i zdravi i uživajte stvarajući sami svoj čarobni ugođaj Božića, to je najvažniji trend.

Voli Vas Kike

Fotografije: Ana Marija Bujić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here