Dubrovačka razvojna agencija DURA u suradnji s Gradom Dubrovnikom poziva sve građane na BESPLATNU VOŽNJU BRODOM RUDOLFO/BRENUM od Stare gradske do gruške luke i obratno, i to svaki petak i subotu od 30.7. do 4.9.2021.

Brod će voziti svaki petak i subotu ovisno o vremenskim prilikama prema slijedećem rasporedu: polazak iz Stare gradske luke u 7:30, povratak iz gruške luke u 9:30.

Uspostavljanje brodske linije na ruti od Stare gradske luke do gruške luke i obratno dio je pilot aktivnosti europskog projekta Tourism Friendly Cities, financiranog iz programa URBACT, kojim se želi ispitati zainteresiranost građana i posjetitelja grada za jednu ovakvu pomorsku liniju javnog prijevoza u budućnosti, a sve u svrhu smanjenja prometnih gužvi te razvoja održivog turizma definiranog projektom Poštujmo grad!

Posebno na datume 31.7. i 4.8. uvesti će se i popodnevna linija kako bi svi zainteresirani mogli uživati u manifestaciji Ljeto u Gružu.

31.7. brod će krenuti iz Stare gradske luke u 17:00 s povratkom iz gruške luke u 21:00 kako bi  posjetitelji uživali na ARTS&CRAFTS turi, dok će 4.8. brod krenuti iz Stare gradske luke u 18:00 s povratkom iz gruške luke u 21:30 kako bi građani i posjetitelji mogli poslušati koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra.

Iskoristite mogućnost besplatne ugodne vožnje brodom u trajanju od 45 minuta te izbjegnite prometne gužve i vrućinu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here