Andro Bušlje, kapetan Barakuda određen je za hrvatskog stjegonošu na svečanosti zatvaranja Olimpijskih igara u Tokiju, objavio je Hrvatski olimpijski odbor. Svečanost zatvaranja Igara u Tokiju počet će u nedjelju, 8. kolovoza u 12 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Budući da nitko od naših osvajača medalja nije ostao do kraja Igara u Tokiju, zbog pravila za sportaše o napuštanju poprišta Olimpijskih igara u roku 48 sati nakon završetka natjecanja, izbor je pao na jedine naše predstavnike koji će se natjecati i posljednjeg dana Igara, vaterpoliste. Prema riječima šefa Misije hrvatskog izaslanstva u Tokiju, Damira Šegote, pojedinačni izbor stjegonoše ostavljen je igračima i stručnom stožeru vaterpolske reprezentacije, a oni su odlučili da će to biti dugogodišnji zaslužni igrač izabrane vrste Andro Bušlje.

Kapetanu hrvatske reprezentacije taj izbor predstavlja iznimnu čast i zadovoljstvo, te je zahvalio suigračima i članovima stručnog stožera na odluci da upravo on bude hrvatski stjegonoša na zatvaranju tokijskih Igara, dosad najneobičnijih, ali vrlo uspješnih za hrvatski sport.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here