Nakon što su objavljeni privremeni rezultati lokalnih izbora za gradonačelnika i župana, počelo je slavlje u sva tri dubrovačka stožera. U HDZ-u se slavila pobjeda uz pjesmu i tamburice, a u stožeru MOST-a u Lapadu bilo je jednako veselo uz gitaru i ples, a rezultatima su zadovoljni i u stožeru DDS-a.

Mato Franković zahvalio je svima koji su mu dali povjerenje, naglasivši kako će biti gradonačelnik svih građana, a njegovu izjavu prekinuli su tamburaši i čestitari, koji su se uputili prema Petilovrijencima. Poslušajte i pogledajte u videu što je Franković izjavio i dio atmosfere slavlja.

Župan Nikola Dobroslavić, iako tijesno, osvojio je svoj četvrti mandat. Vidno sretan izjavio je kako će odmah sutra nastaviti dalje raditi na dobrobit građana.

U stožeru MOST-a u Lapadu dočekala nas je glazba i ples iako je već bilo jasno kako Božo Petrov neće biti novi župan. On je poručio da rezultati govore kako je MOST jaka politička snaga u našoj županiji.

Pero Vićan čestitao je Matu Frankoviću na pobjedi, zadovoljan je svojim rezultatom, na pitanje o koaliciji s HDZ-om na županijskoj razini, odgovorio nam je kako je on čuo da oni imaju alternativu, pa neka prvo s njima razgovaraju.

SNIMATELJ: Damir Belin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here