Objavljen je trailer za film The Unbearable Weight of Massive Talent, koji se snimao u Dubrovniku i okolici, a u kojem glavnu ulogu ima Nicolas Cage.

Cage u filmu glumi samog sebe, a neke od lokacija na kojima se film snimao 2020. godine su vila Šeherezada, Umjetnička galerija Dubrovnik, Čilipi i Cavtat.

Nicolas Cage u filmu glumi samoga sebe, glumca kojemu propada karijera i koji je zbog toga prisiljen prihvatiti posao od milijun dolara – odnosno pristaje za novac doći na rođendan bogatog obožavatelja. Zatim se zatekne u situaciji da, kako bi spasio sebe i svoje voljene, mora postati svi najpoznatiji i najlegendarniji likovi koje je tijekom karijere odigrao u filmu, ali kao stvarni Nicolas Cage.

Kritike su zasad dosta dobre, a sam Cage je ranije u jednom intervju rekao da film nikad neće pogledati.

“Nikad neću pogledati taj film. Rečeno mi je da je to dobar film. Pogledao ga je moj menadžer, Mike Nilon, koji je i producent. Bio je jako sretan. Rečeno mi je da se i publici svidio film. Ali jednostavno mi se čini preludo otići u kino i gledati samog sebe kako igram vrlo neurotičnu verziju sebe, punu tjeskobe. Redatelj Tom Gormican me stalno tjerao u tom smjeru. Rekao sam mu da to zapravo nisam ja”, pojasnio je.

U filmu igraju i Pedro Pascal i Neil Patrick Harris, a premijera bi trebala biti 22. travnja 2022.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here