Rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik predstavio je novog trenera, legendarnog vratara – Vlada Šolu, svjetskog prvaka i olimpijskog pobjednika. Šola je preuzeo kormilo, te će povesti prvu momčad dubrovačkog kluba u novu sezonu u kojoj i dalje igra u najvećem rangu, PAKET 24 Premijer ligu.  

-Cilj mi je i želja da rukometni klub iz Dubrovnika bude na tragu onoga što je Jug kao klub, Jug je institucija i volio bih da naš klub ide tim stazama. Ovdje sam isključivo iz sportskih ambicija i razloga. Rezultati će doći, pitanje je vremena samo. Iluzorno je očekivati da će to doći preko noći s obzirom da i kasnimo s početkom priprema, ali primarni cilj do nove godine je ustabiliti ekipu, dovesti ekipu na fizički tehnički nivo pribilžan premijerligašima, a onda u drugom dijelu nakon zimskih priprema da se krenemo boriti za bodove onako ozbiljno, kazao je Šola.

Podsjetimo i kako je RKHM Dubrovnik krajem srpnja ostao i bez predsjednika nakon što je dotadašnji predsjednik Ivo Dragić dao ostavku nakon više od 30 godina rada u vodstvu kluba. Što je još kazao Vlado Šola za javnost pogledajte u videu, također predsjednik u ostavci RKHM Dubrovnik Ivo Dragić prokomentirao je dolazak novog trenera, ali i ne baš sjajan odnos s Dubrovačkim savezom sportova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here