Dubai, očaravajući i gotovo nestvaran – tako bi se mogao opisati susret s jednom od najspektakularnijih destinacija na svijetu. Isto vrijedi i za svjetsku izložbu Dubai EXPO 2022 gdje svoje ljepote, ali i nacionalne osebujnosti, poslovne mogućnosti i inovacije predstavljaju zemlje gotovo cijelog svijeta. 

06.ožujak 2022. za Hrvatsku je bio važan datum na toj zaista impresivnoj izložbi na kojoj zemlje kao da se natječu koja će se pokazati u boljem svjetlu – Nacionalni dan Hrvatske na sajmu Expo otvorio je Andrej Plenković, predsjednik Vlade Republike Hrvatske, a sve u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i ekonomske komore iz Dubaija.

Na poslovnom forumu hrvatski su se poslodavci susreli s gospodarstvenicima iz UAE i drugih zemalja, izmjenjivali iskustva i razgovarali o mogućim budućim suradnjama za kojima vlada ogroman interes s obje strane.

Među hrvatskim poslodavcima jedna od rijetkih žena koje su predstavljale Lijepu našu bila je vlasnica lanca frizerskih salona Studio Marcela, Jadranka Pezo.

Jadranka Pezo dobro je poznata brojnim Zagrepčankama, a od nedavno i Dubrovkinjama, s obzirom na to da je posljednji u nizu salona otvorila u Hotelu Rixos Premium Dubrovnik u Dubrovniku.

Lanac frizerskih salona Studio Marcela omiljena je destinacija žena svih uzrasta koje vode brigu o svojoj kosi i frizuri te se s povjerenjem predaju u stručne ruke njihovih frizera – stilista.

Jadranka Pezo je na izložbi EXPO Dubai 2022 s ostalim predstavicima uspješnih hrvatskih tvtki potencijalnim suradnicima iz svoje branše iz cijelog svijeta razmijenjiva iskustva i ideje s obzirom na to da je naglasak rada u njezinim salonima na visokoj profesionalnosti i vrhunskoj usluzi, ali i predstavljanju novih ideja kada su tehnologije i trendovi u pitanju.

Na tom je području ova dama zaista predvodnica i kako nam je sama otkrila – lijepa kosa i besprijekorna frizura iziskuju konstantno usavršavanje i praćenje trendova.

Put u Dubai bio je izvrsna prilika da u ovoj temi razgovara s profesionalcima iz svijeta frizerstva.

“Biti dio ovako spektakularnog projekta kao što je Dubai EXPO i biti jedan od hrvatskih predstavnika na tako važnom događaju zaista je, uz osmijehe zadovoljstva naših klijenata, najveće priznanje za naš dugogodišnji predani rad. Moj tim i ja smo zaista ponosni, a to nam je samo dodatna motivacija da dalje idemo još jači i bolji!”

Jadranka i njezin tim u Dubaiju su posjetili i hrvatski paviljon koji možda nije tako velik u usporedbi s paviljonima velikih zemalja, ali zato sadržajno konkurira onim najmoćnijima. 200 godina stara maslina, bajkovita obala i naše more, Nevera Mate Rimca koja oduzima dah i naravno naši velikani koji su zadužili svijet svojim kreativnim idejama, radom, djelom i izumima poput Nikole Tesle, Fausta Vrančića, Slavoljuba Penkale, Ivana Meštrovića i brojnih sportaša poput Janice Kostelić i Luke Modrića, sasvim su opravdali moto hrvatske na Dubai EXPO izložbi: Hrvatska – inspirira velike umove.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here