-Muškarac u dobi od 34-godine uhićen je i kazneno je prijavljen za kazneno djelo skidanja i povrede službenog pečata i znaka budući je u poslijepodnevnim satima u utorak, 31. kolovoza, nakon što mu je nadležno tijelo (Lučka kapetanija Dubrovnik), zbog niza nepravilnosti, zapečatilo objekt kojim posluje uz obalu mora na predjelu Mirinovo u Mokošici, skinuo službeni pečat i uklonio ploču te nastavio s radom objekta, javljaju iz policije.

Osumnjičeni muškarac je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Neslužbeno saznajemo kako je riječ o vlasniku plovila i kombija koji su izgorili u požaru 5. kolovoza.

Podsjetimo, očevidom policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik, uz stručnu pomoć protupožarnog inspektora utvrđeno da je požar 5. kolovoza izbio u prtljažniku zatvorenog kombi vozila, gdje se nalazila agregatska stanica sa spremnikom goriva od 1000 litara koja je služila za mobilno i privremeno napajanje struje na agregatu.

Uslijed kvara na izvedenoj električnoj instalaciji, požar se proširio na spremnik goriva i ostatak kombija te  dalje na plovila koja su se nalazila u neposrednoj blizini.

U požaru je izgorjelo kombi vozilo i osobno vozilo, vlasništvo 34-godišnjeg muškarca, četiri plovila u vlasništvu iste osobe, te jedno plovilo u vlasništvu 56-godišnjeg muškaraca.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here