Stanovnici povijesne jezgre iskoristi su sunčanu subotu, zasukali ruke i zajedničkim snagama očistili Pustijernu od smeća.

Akciju je putem kotarske Facebook grupe, organizirao Gradski kotar Grad u suradnji s Udrugom Porporela, Turističkom zajednicom i Čistoćom, a samom čišćenju sudjelovao je i predsjednik Gradskog kotara, Marin Krstulović.

Po završetku akcije Krstulović je putem spomenute akcije zahvalio svima koji su se odazvali.

” Hvala vama legendama koji ste čistili i vama koji ste bili, Pizzeriji Castro koja je poslala pizze, Konobi Aquarius koja je ispekla meso, Bušku koji je poslao piće s zidina, Klubu pomoraca koji je ohladio pive, Turističkoj zajednici Dubrovnik, koja nam je platila hranu i piće, Blaženka zvijezda, Vrtlaru i čovjeku s motornom pilom, Čistoći i čovjeku s kosilicom koja se pokvarila pa ih opet čeka košenje, Nadzoru, našoj Karmen Čabrilo, Neši, Ninu, Mihu, i Đaniju malim velikim, Anamariji koja nogom jede čavle.

S malo učinilo se puno! Sad smeće treba odnijeti, pokositi, vratiti ulicu Ispod Mira i obnoviti zatvor i Pustijernu. Grad s velikim G”, poručio je Krstulović.

FOTO: FOTO: Gradski kotar Grad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here