Tjedan proljetnih okusa – gastro manifestacija organizirana u suradnji Turističke zajednice grada Dubrovnika i dubrovačkih ugostitelja tijekom koje ćete moći uživati u bogatim, maštovitim i ukusnim specijalitetima pripremljenim u dubrovačkim restoranima započeo je jučer, 17. travnja i trajat će do 24. travnja.

Dubrovački chefovi, inspirirani svježim proljetnim namirnicama, pripremili su zanimljive menije sastavljene od jela s divljim šparogama, rotkvicama, mladim lukom, bobom, janjetinom, škampima.

U ovoj gastro manifestaciji sudjeluje osamnaest ugostiteljskih objekata: Restoran Azur Dubrovnik, Restoran Banje Beach, Konoba Blidinje, Konoba Carpaccio, Chihuahua Cantina Mexicana, Restoran Gusta me, Hotel Kazbek, Taverna Loggia,Restoran Eden, Restoran Momenti Hotela Valamar Collection President, Restoran Orsan, Rhea Silvia Wine & Tapas Bar, Konoba Rozario, Restoran Sesame Restoran Stara Loza u Prijeko Palace-u, Bistro Tavulin te Taj Mahal u Gradu i u hotelu Lero. Bogatu ponudu restorana kao i brojeve za rezervaciju možete pronaći na linku.

Posjetite Dubrovnik u proljeće i uživajte u tek probuđenoj prirodi, proljetnim okusima i mirisima juga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here