Dio stanovnika Mećajca u Cavtatu bio je šokiran kada su jučer u svom susjedstvu vidjeli policajce koji su se raspitivali o osumnjičenom za ubojstvo supruge na Vrbanima.

U međuvremenu je glavni osumnjičeni muškarac star 54 godine uhićen u Zagrebu, u Prečkom, izvještavaju danas mediji.

Pronalazak ženskog tijela na Vrbanima te sumnja na ubojstvo zgrozila je cijelu Hrvatsku, a Cavtaćane je dodatno uznemirila i informacija da je riječ o ženi koju su znali susresti u šetnji njihovom mjestu.

Naime, prema svemu sudeći pretučena pa ubijena žena je partnerica jednog njihovog sumještanina s kojim je dolazila na ljetovanje u Cavtat.

Glavni osumnjičeni je rođen u Cavtatu 1968., a u Zagrebu živi posljednjih nekoliko godina. Sumještani ga opisuju kao mirnu osobu i gotovo uvijek ističu kako je bio gorljivi simpatizer i član Jehovinih svjedoka.

Kako je glavni osumnjičeni bio policiji nedostupan, nakon što su u stanu u Zagrebu pronašli tijelo ubijene žene, dio istrage se proširio i na jug Hrvatske, jer je bilo logično da se izvrši nadzor je li se on možda “sakrio” u svojoj rodnoj kući. U njoj, navodno, sada nitko ne živi.

Zbog svega toga susjedi njegove obitelji bili su šokirani kada su tijekom jučerašnjeg dana vidjeli policijski automobil koji je blokirao prolaz u njihovoj ulici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here