Na nedavno objavljeni natječaj za zakup dva poslovna prostora u povijesnoj jezgri koja su u državnom vlasništvu, pristiglo je sedam ponuda, ali samo za jedan od njih. Da nitko nije pokazao interes za poslovnim prostorom u Širokoj ulici zvuči gotovo irealno ukoliko se uzme u obzir “jagma” koja je vladala za tako atraktivnim lokacijama prije nekoliko godina. Krizno vrijeme je, čini se, učinilo svoje.

Iako je nešto manji kvadraturom, poslovni prostor od 10,56 m2 na adresi Od Puča 20 s početnom mjesečnom zakupninom od 6.336,00 kn izazvao je interes sedam zakupaca. Prema prvim informacijama s javnog otvaranje ponuda, najbolji ponuditelj je Damir Kujundžić, vlasnik obrta Očna optika “Oculus” iz Osijeka, koji je spreman plaćati 18.220 kn mjesečno.

Ponude za ovaj poslovni prostor su još dali: AURO DOMUS d.o.o., Manufacture Ars j.d.o.o., EFT-Usluge d.o.o., Zlatarna Dijamant, KRIST DODAJ j.d.o.o. i MUNDO d.o.o.

-Od dva poslovna prostora u vlasništvu Republike Hrvatske, oglašena natječajem za zakup u Dubrovniku, za prostor na lokaciji Od Puča 20 iskazan je veći interes, a za drugi prostor od 13,48 m2 na lokaciji Od Puča 17/Široka 5 nije bilo ponuda – odgovorili su iz tvrtke Državne nekretnine d.o.o.

Putem stranice za iskaz interesa potencijalni zakupnici imaju mogućnost iskazati interes za zakupom ovog prostora za objavu na jednom od sljedećih javnih natječaja. Priprema drugog ovogodišnjeg natječaja za zakup je u tijeku, a objava je u planu početkom svibnja – dodali su u svom odgovoru iz Državnih nekretnina d.o.o.

Država iznajmljuje dva prostora u Ulici od Puča, dozvoljene sve djelatnosti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here