Zdravstveni djelatnici koji ubuduće budu dolazili u kućne posjete u povijesnoj jezgri moći će besplatno parkirati iza rampe na parkingu Buža – žičara ili Pile. O ovakvom dogovoru sa Sanitatom, putem Facebook grupe Gradski kotar Grad, izvijestio je predsjednik ovog kotara, Marin Krstulović.

“Dragi građani, upozoren sam nekidan od strane starijeg čovjeka, kako je za svoju ženu, jedva našao fizioterapeuta koji je bio spreman dolaziti u Grad. Razlog problemi s parkingom. Problem imaju i druge struke ali one nisu od životne važnosti.

Pošao sam jučer u Sanitat te s njima dogovorio sljedeće. Za sve koji imate potrebu za redovitim dolaskom zdravstvenog djelatnika u zidine (fizioterapeut ili slično) neka zdravstveni djelatnik na vrijeme, barem dan-dva prije, pošalje mail Sanitatu s vremenom dolaska i razlogom, te će moći besplatno parkirati za vrijeme posjete iza rampe na parkingu Buža-žičara ili Pile. Za detalje dogovorit će se sa Sanitatom (info@sanitat.hr, fkarac@sanitat.hr) a neka i mene stavi u mail kako bi bilo lakše djelovati.

Zahvaljujem djelatnicima Sanitata koji su uvidjeli problem i odmah pristali na rješenje. Ako znate starije osobe koje trebaju i primaju pomoć zdravstvenih radnika, obavijestite ih o mogućnosti parkiranja za one koji im pružaju skrb”, napisao je Krstulović u navedenoj grupi.

FOTO: Ilustracija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here