Pobjedom Vlaha Bogoja s Popolice sinoć je na terenima hotela Sheraton u Srebrenom završeno drugo izdanje Župa Opena.

U finalnom meču Vlaho Bogoje je teže od očekivanog slavio protiv Pava Skurića iz Čilipa. Vlaho je bio favorit od početka turnira i to pokazuje u prvom setu kojeg uzima uvjerljivo 6:2. Međutim u drugom setu se opušta pa Skurić s 6:4 dolazi do izjednačenja. U odlučujućem Super tiebreaku, Vlaho je odigrao bolje i zasluženo osvaja svoj prvi Župa Open. Treće mjesto je osvojio Ado Čustović.

Ove godine turnir je imao rekordnih 26 igrača koji su se natjecali u skupinama, a u nokaut fazi razigravali za pobjednika. Župu Open svakako obilježava širina igrača, koji svoje rekreativno igranje dižu na sljedeći nivo i stječu iskustvo igranja na natjecateljskoj razini.

-Sami turnir ne bi bio moguć bez potpore TK Župa dubrovačka i gospara Pera Barovića, hotela Sheraton Dubrovnik Riviera i njegovog direktora Ivana Gregorovića te zajednice sportova Općine Župa dubrovačka. Posebna zahvala ide i Dariju Bijeliću koji je digao Župa Open na novi nivo snimajući polufinale i finale. Mečevi su išli uživo na Facebook stranicama Udruge mladih Ponat i ostaju svima kao jedna lijepa uspomena. Hvala i svim navijačima, posebno onima koji su često dolazili i podržavali turnir. Zbog njih je veće zadovoljstvo organiziranja samog turnira. Župa Open postaje tradicija i krajnji je cilj da tako i ostane. Cilj je potaknuti tenisače rekreativce, a i one iskusnije da svojim igrama promoviraju tenis, a i da zainteresiraju sve ostale, počevši od mladih. Tko zna, možda je među njima neki novi Vlaho Bogoje.
Vidimo se dogodine u još većem broju – – poručili su organizatori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here