interreg europe 1703 

Otvorene su prijave za sudjelovanje na informativnom danu za Program međuregionalne suradnje Interreg Europe 2021. – 2027. koji će se u virtualnom formatu održati u ponedjeljak 04. travnja 2022. godine s početkom u 09:00 sati.

Informativni dan će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 1. poziv na dostavu projektnih prijedloga. Također biti će prilike čuti iskustva u procesu prijave i provedbe projekata od strane hrvatskog projektnog partnera. Za sudjelovanje u događaju potrebno je ispuniti online prijavni obrazac.

Program međuregionalne suradnje Interreg Europe 2021. – 2027. financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i osmišljen kako bi se kroz partnerske projekte utjecalo na poboljšanje izrade i provedbe politika regionalnoga razvoja na teritoriju Europske unije razmjenom iskustva, unaprjeđenjem političkih instrumenata, izradom akcijskih planova, strategija i slično, dok kroz Platformu za učenje politika program pruža stalnu stručnu podršku svim dionicima zainteresiranim za izazove i problematiku provedbe politika regionalnoga razvoja.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta ‘Znanjem do EU fondova’ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here