lastovo 15.11

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije na temelju Programa dodjele potpora male vrijednosti otočnim gospodarskim subjektima za troškove prijevoza vode plovilom vodonoscem i/ili autocisternom u 2021. godini počinje s provođenjem mjere dodjele potpora male vrijednosti otočnim gospodarskim subjektima za troškove prijevoza vode plovilom vodonoscem i/ili autocisternom u 2021. godini, koji posluju u otočnim naseljima ili dijelovima otočnih naselja koja nisu priključena na sustav javne vodoopskrbe.

Provođenje mjere ima za cilj ujednačen regionalni razvoj uravnoteženjem troškova i poboljšanjem uvjeta poslovanja na otocima u odnosu na druga područja Republike Hrvatske a u svrhu očuvanja otočnog gospodarstva.

Otočni gospodarski subjekt ima pravo na potporu male vrijednosti, do najviše 50% troškova prijevoza stvarno isporučene vode.

Javni poziv otvoren je do 27. studenog 2021., a više detalja dostupno je na službenoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta ‘Znanjem do EU fondova’ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here