Tradicionalni Dubrovački božićni koncert održat će se u nedjelju, 19. prosinca u 20 sati u Valamar Lacroma Dubrovnik Hotelu te će Dubrovčanima i svim ostalim gostima, svojim programom približiti čaroliju blagdana. Tom prigodom, Dubrovačkom simfonijskom orkestru, koji će nastupiti pod ravnanjem maestra Ivana Huta, pridružit će se najuspješnija hrvatska sopranistica, prvakinja Opere HNK u Zagrebu Valentina Fijačko Kobić i mladi tenor Roko Radovan uz svima dobro poznatog Gorana Karana, perspektivnu Luciju Pećar Končić te mladu pjevačku nadu Nikoletu Ivanković i klapu Ragusavecchia.
Raznolik koncertni program koji će orkestar i ostali izvođači izvesti uključuje brojne tradicionalne pjesme, od svima znanih božićnih klasika do tradicijskih božićnih napjeva.
Ulaznice po cijeni od 70 i 100 kn mogu se kupiti u Tisak media centru (Brsalje 9) te online na www.ulaznice.hr, a prisustvovanje koncertu moguće je jedino uz valjanu EU digitalnu COVID
potvrdu.

Koncert se ostvaruje u suradnji Dubrovačkih ljetnih igara, Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika, Dubrovačkog simfonijskog orkestra te grupacije Valamar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here