U sklopu Dana sigurnijeg Interneta, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku i Dječjim vrtićima Dubrovnik organizira završnu online konferenciju o rezultatima projekta (e)odrastanje – izazovi i mogućnosti. Događaj će se održati sutra s početkom u 18.30 na Zoom platformi.
Projekt je namijenjen osobama koje se žele informirati o temi sigurnijeg Interneta, a osobito roditeljima, odgojiteljima i učiteljima. Na početku završne konferencije Mato Brautović će predstaviti rezultate provedenog istraživanja o informiranosti i znanju roditelja, odgojitelja i nastavnika o problematici prekomjerne upotrebe uređaja te opasnostima Interneta na dubrovačkom području. Zatim će Alma Džanović Mateljan i Severina Hađija dati kratke preporuke roditeljima i odgojiteljima o korištenju medija u radu s djecom. Tomo Sjekavica i Nikolina Potrebica će predstaviti bojanku (e)odrastanje koja je nastala u sklopu ovog projekta.
Broj mjesta je ograničen i mole se svi zainteresirani da popune Google formu u nastavku kako bi potvrdili sudjelovanje na Zoom sastanku: https://forms.gle/w9nFdhkoBNdViuRU6
Prijavljene osobe će danas ili sutra na svoju e-mail adresu dobiti link za online sastanak

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here