Kinematografi Dubrovnik pripremili su bogat program za uvod u filmsko i kulturno ljeto. U lipnju će biti organizirana večer za mlade u sklopu programa Budi Kino producent, projekta Kino Magistrala. Kino Slavica će ugostiti premijeru filma „Baci se na pod“ redateljice Nine Violić uz gostovanje filmske ekipe i razgovor kojeg će voditi kritičar Boško Picula. Posjetitelje očekuju i tri premijere ovogodišnjeg FMFS-a u sklopu Kina Mediteran, te brojni aktualni hitovi hollywoodske i nezavisne produkcije. Najmlađi će moći uživati i u novoj animaciji Disney/ Pixar studija „Svjetlosni“, a samo malo veći u odličnoj animi naslova „Belle: Zmaj i pjegava princeza“. U lipnju će se održati i tri produkcije plesnih studija, stand up-a i predstava.

Do kraja ljeta Kinematografi su pripremili brojne filmske poslastice, ne samo aktualnog programa nego i već tradicionalnog vremeplova kroz filmsku umjetnost; nastavlja se i uspješni projekt tjedna Motovuna u Gradu sa brojnim premijerama, suradnja sa Dubrovačkim ljetnim igrama, Festivalom za djecu Pupica, manifestacijom DU Bowl. Na Slavici posjetitelje očekuju i još šest predstava, ali i tri koncerta.

Pratite nas na www.kinematografi.org i na društvenim mrežama, ne propustite odlične programe i uživajte s nama u još jednom ljetu pod zvijezdama, poručuju iz Kinematografa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here