Od 24. do 28. travnja u ljetnikovcu Bunić-Kaboga Operna solistica Gorana Biondić Ruško vodit će glazbeno-pjevačku radionicu Prodigies Music Lesson namijenjenu djeci u dobi od 3 do 9 godina. 

Program za rano učenje glazbe temeljen je na kombinaciji različitih glazbenih metoda poput Orffove, Kodaly i Tandea. Koristeći audio-vizualne materijale na hrvatskom i engleskom jeziku, udaraljkama i glazbenim zvonima program pozitivno utječe na poboljšanje senzorne integracije, motorike, ritma, sluha i intonacije djeteta, a osobito korisnim pokazao se i kod djece s poteškoćama u razvoju.

Radionica u nedjelju započinje u 10, 11 i 12 sati, dok su radnim danima (od ponedjeljka do četvrtka) osigurani termini u 16.30, 17.30 i 18.30 sati. 

Gorana Biondić Ruško je operna solistica i profesorica koja je radila na uspješnim projektima za djecu, a njezin glazbeni centar jedini je centar u Hrvatskoj koji omogućava djeci u dobi 3-9 godina da ih kroz zabavan i jednostavan program s točno određenim bojama uvede od najranije dobi u svijet glazbe.

Prijave za sudjelovanje moguće su na e-mail adresi: paula.brajevic@dubrovnik-festival.hr, a trebaju uključivati ime i prezime, dob djeteta i željene termine pohađanja radionice. Dodatne informacije dostupne su na službenoj Facebook stranici ustanove. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here