Dok trkači sa svih strana svijeta odbrojavaju dane do dolaska u Dubrovnik, ubrzano se radi na pripremama za 6. izdanje Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik najavljeno za 30. travnja i 1. svibnja. Općepoznato je kako je održavanje Du Motiona nezamislivo bez nesebične podrške volontera, stoga se pozivaju svi željni izvrsne prilike za volontiranje da se pridruže organizaciji ovogodišnjeg događaja.

Očekuju ih zadaci poput dočeka trkača na Expu, osiguravanja staze, posluživanja na okrepnim stanicama i dijeljenja medalja, a zauzvrat će dobiti volontersku majicu, posebnu volontersku iskaznicu s pogodnostima, okrepu i zahvalnicu.

Ove će se godine domaćim volonterima pridružiti i grupe mladih volontera iz Bugarske, Italije, Poljske, Švedske i Turske, koji u Dubrovnik dolaze povodom velike međunarodne Volonterske konferencije – završnog događaja EU projekta za edukaciju volontera na sportskim natjecanjima, čiji je nositelj upravo Du Motion.

Teško da može postojati bolji poziv za stjecanje novih iskustava, druženje i davanje svog doprinosa organizaciji od ovakvog internacionalnog okruženja, stoga iz organizacijskog tima poručuju:

Prijavite se, ponosno obucite žutu majicu i volontirajte na Du Motionu! Ispunite prijavnicu ili se javite na e-mail volonteri@du-motion.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here