Šahovski klub “Dubrovnik” organizira i ove godine on-line školu šaha namijenjenu za djecu uzrasta do 15 godina. Škola počinje u nedjelju 6. veljače 2022., a traje do završetka školske godine 2021/2022.

Nastava će se održavati nedjeljom popodne 45 minuta + domaći rad (oko 20 nedjelja). Škola je besplatna za članove ŠK „Dubrovnik“ tj. njihovu djecu, pod uvjetom plaćene članarine klubu za 2022. Za one koji nisu članovi kluba, školarina iznosi 200 kuna. Najuspješniji i najmarljiviji polaznici dobit će prigodna priznanja kluba. Voditeljica škole je licencirana šahovska trenerica, ženski FIDE majstor Tihana Iveković iz Zagreba.

Upisi (ime i prezime polaznika, datum rođenja, adresa, kontakt mobitel i e-mail) i možebitni upiti na e-mail: skdubrovnik@skdubrovnik.hr. Krajnji rok prijave za on-line školu ŠK „Dubrovnik“ je 31. siječnja 2022. Predviđeni broj polaznika je 15, a ako bude prijavljeno manje od predviđenog broja, škola se neće održati. Više informacija o školi na stranici kluba www.skdubrovnik.hr. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here