Ritmo de Salsa Dubrovnik najavljuje upise u novu grupu. 

Prvi sastanak zakazan je za utorak, 15. veljače u 20.30, uz prijavu preko Google forma: https://forms.gle/bXbaaAiwVNwuNT6FA
Satovi će se održavati utorkom i petkom od 20.30 do 22 sata, u zgradi tzv. Mala Venecija ispred Hotela Lapad u trajanju od 90 minuta. Za dvoranu je potrebna posebna obuća, npr. tenisice s tankim đonom, ‘balerinke’ su dobra opcija za cure, a štikle se definitivno ne preporučuju. Obuća ne treba biti nova, dapače starija se bolje kliže. Može se plesati i u čarapama, a najbolje je odjenuti udobnu odjeću. Mjesečna članarina iznosi 200 kuna (plaća se do 10. -og u mjesecu), dok je momcima prvi mjesec besplatan!
„Udrugu vodimo iz ljubavi prema plesu i sve se članarine koriste za potrebe udruge. Bitno nam je da što više ljudi pleše, u tome uživa i da vlada pozitivna atmosfera. Nije vam potrebno nikakvo plesno predznanje, samo dobro raspoloženje i volja!”, poručuju iz udruge. 

Ritmo de Salsa Dubrovnik osnovana je 2013. godine i u devet godina predivna priča o plesu, druženju, zabavi i uživanciji u pozitivnoj atmosferi uspješno se gradila. Uz redovite ljetne partyje te posebne zabave zimi, udruga je kroz godine gostovala na cijelom nizu festivala i radionica u regiji. Vrhunac je svakako bio prvi salsa festival u Dubrovniku – „Đe Plešeš? Dubrovnik Salsa Festival”, koji je organiziran u veljači 2020. godine, desetak dana prije početka pandemije u Hrvatskoj.

Više informacija o upisima može se pronaći na Facebook stranici Đeplešeš – Ritmo de Salsa Dubrovnik.
#đeplešeš #ritmodesalsadubrovnik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here