Biciklistički klub Konavle i ove godine, po sedmi put, ispraća “Staru godinu” tradicionalnim usponom biciklima, planinarenjem i pješačenjem na vrh Sniježnice. 

 I ovim putem pozivaju sve ljubitelje bicikliranja, planinarenja, pješačenja i boravka u prirodi da im se pridruže na ispraćaju Stare godine.  Polazak za bicikliste je u 8 sati ispred vatrogasaca na Zvekovici (ex željeznička postaja), a za planinare i šetače u 10 sati iz Kune konavoske.

Za pješački uspon je potrebno ponijeti prikladnu odjeću i obuću (čvrste tenisice ili gojzerice, toplu slojevitu odjeću, vjetrovku, rezervnu majicu), dovoljne količine vode i hrane za okrepu na vrhu.

Potvrdu svog dolaska kako bi događaj što bolje organizirali možete poslati u inbox na facebook stranici BK Konavle ili na mail: bk.konavle@gmail.com, info@bk-konavle.com,  a prvih 20 prijavljenih očekuje poklon majica i sportska torbica BK Konavle.

Nakon silaska biti će organizirano prigodno druženje u prostoru kluba na Zvekovici (ex željeznička postaja) uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here