Nešto biste željeli a niste sigurni? Želite nešto tražiti za sebe, jer vam je važno, a ne znate kako?  Ljuti ste i istovremeno vas je stid tog osjećaja?  Imate dojam da s nekim ljudima „Vi u kupe a oni u špade“? Čini vam se da svi znaju kako ona petica iz Biologije čista slučajnost i samo je pitanje vremena kad će svi doznati da ste, u biti, neznalica? Često se osjećate kao da biste rekli ne a onda promatrate kako vaša usta izgovaraju  da?  Želite pokrenuti  nešto super ali  kada trebate motivirati društvo, jednostavno ne ide ? Ako se pronalazite u nekim od ovih pitanja, onda su ove radionice kao stvorene za vas!

Radionice se održavaju 12. i 13. te 19. i 20. ožujka od 15h do 19h u Centru za mlade Dubrovnik. Broj sudionika je ograničen a prijaviti se možete na poveznici: https://forms.gle/9Bw49xwywP57pQ9R8

Premda svaka od radionica je sadržajno neovisna jedna o drugoj jer svaka nudi svoju temu, ponajbolje je ukoliko je osoba u mogućnosti sudjelovati na svim radionicama u nizu jer tako će dobiti potpuniju sliku onoga što kroz ovih šest radionica nastojimo obraditi, prožimajući osobno i općenito. Svaka od radionica će obilovati kreativnim vježbama, raspravama, iskustvenim aktivnostima te usput biti prožeta teorijskom podlogom i popraćena prikladnim materijalima za daljnju izgradnju.

Ove radionice zajednički provode  In medias res, obrt za savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem i Bonsai  u sklopu projekta Centar za mlade Dubrovnik. Centar za mlade Dubrovnik je jednogodišnji projekt koji keiranjem edukativnih, zabavnih, participativnih i psihosocijalnih sadržaja, te uređenjem prostora i unaprijeđenjem civilno-javnog partnerstva jača infrastrukturu i prilike za mlade u Dubrovniku. Projekt je u iznosu od 75.000,00 HRK financiran od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade i sufinanciran od strane Grada Dubrovnika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here