Tjedan karijera na Sveučilištu u Dubrovniku održat će se od 14. do 18. ožujka s temom „Znanja i vještine za danas i sutra“. Program donosi panele i radionice za studente na kojima će stručnjaci iz različitih područja dijeliti svoja iskustva koja mogu biti putokaz mladima na suvremenom tržištu rada.

Prvi dan donosi panel „Zajedno na moru i s morem“ te panel „Novinari i PR-ovci, braća ili (tek) rođaci“. U utorak će se održati Dan otvorenih vrata u Grand hotelu Imperial d.d. “Od prakse do karijere – kao izgraditi partnerski odnos?”

Osnivačica i direktorica Heartist centra Sanja Živković održat će dvije radionice, jednu na hrvatskom i jednu na engleskom jeziku, na temu „Vodstvo – zašto, što, kako?“

Freelancerica Maja Krištafor objasnit će studentima kako „Od profila na LinkedInu do posla u pet koraka“. Na temu „Integracija tradicije, znanosti i visoke tehnologije u sestrinskoj praksi“ govorit će predsjednik Hrvatske komore medicinskih sestara Mario Gazić, a o okusima Mediterana govorit će jedan od najboljih hrvatskih chefova Hrvoje Zirojević.

„Suvremeni razvoj konzervatorsko-restauratorske struke u tehnološkom smislu“ tema je prof. dr. sc. Denisa Vokića. Posebno ističemo i druženje UNIDU Alumni kluba u petak, 18. ožujka u 18 sati u Studentskom domu na kojem se mogu upisati novi članovi, nekadašnji studenti Sveučilišta u Dubrovniku te doznati sve o planovima i budućim aktivnostima kluba, ali i brojnim novim pogodnostima koje očekuju sve članove.

Tjedan karijera odvijat će se u hibridnom formatu, gosti i predavači sudjelovat će preko Zoom platforme, a studenti će moći pratiti program iz učionica ili preko Zooma. Sva događanja su otvorena za zainteresiranu javnost. 

Program i raspored i poveznice za Zoom dostupni su na: https://www.unidu.hr/tjedan-karijera-znanja-i-vjestine-za-danas-i-sutra/?fbclid=IwAR11fQvWqd5kaqZovfeB324y58LUdJlIVDNZGYlrGVdgLVZvMQ4vVBgAn4w

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here