Udruga Erasmus Student Network (ESN) prvi put uz podršku Studentskog doma, Studentskog zbora i UNIDU Alumni kluba organizira humanitarnu akciju prikupljanja odjeće za djecu i starije te prodajni buvljak. Cilj je prikupljanje sredstava za pomoć ukrajinskim obiteljima koje trenutno borave u našoj županiji, a sva sredstva bit će donirana za hranu koju će im podijeliti Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik.

Prikupljanje odjeće i modnih dodataka traje do subote, 30. travnja (uključujući i taj dan), a odvija se u prizemlju Studentskog doma od 16 do 18 sati.  Ljubitelji second-hand odjeće imat će priliku 𝐮 𝐧𝐞𝐝𝐣𝐞𝐥𝐣𝐮, 𝟏. 𝐬𝐯𝐢𝐛𝐧𝐣𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟐., s početkom u 11 sati doći na humanitarni buvljak u Studentskom domu i kupiti odjeću koja će imati donacijsku cijenu.

Pozvani su svi građani, studenti i mlade osobe koji mogu i žele se uključiti u ovu akciju. Namjera je pokazati solidarnost i podršku ukrajinskim obiteljima u našem kraju kroz volonterski i humanitarni rad. Inicijatorica humanitarnog buvljaka je studentica Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Nika Limov.

Na mjestu donacije odjeće u Studentskom domu nalazi se zastava ESN-a Dubrovnik s paketima u kojoj će se spremati donirana odjeća i modni dodaci.

Događaj na Facebook stranici: https://fb.me/e/5qVe8U6Bu

Hvala svima koji su pridonijeli i uključili se u ovu akciju kao i svima onima koji će se to tek napraviti!

Predhodni članakOdržana deveta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here